Kjøpebetingelser

Ved bestilling av monteringsjobber og andre konsultasjonsoppdrag

Ved monteringsprosjekter for blant annet bil, fasade, grafisk profil, skilt og vindusdekor gjelder andre kjøpsregler. Ved konsultasjon med oss avtales det oppdragets omfang, pris og oppsett av forslag – det vil bli sendt en detaljert oppdragsbekreftelse til deg med alt av innhold som vil gi deg et overslag av hvor mye dette vil koste (ca sum for oppsett av forslag, antall arbeidstimer, produksjon o.l), denne oppdragsbekreftelsen må du som kunde bekrefte ved å svare oss skal vi starte å jobbe med oppsett av forslag.

Skulle det hende at etter avtalt konsultasjon og ferdig oppsatt forslag – som du i ettertid ombestemmer deg for at du ikke vil gå videre med tar vi oss betalt for de timene som bedriften har brukt for å utarbeide forslag – men ikke for det andre detaljene som er satt opp i oppdragsbekreftelsen, vi tar oss kun betalt for utført arbeid. Inkludert i forslagsprisen dekkes også kostnader for arbeidstimer, grafisk materiale og produkt kostnader. Vi sender ut mail som informerer om dette før vi starter utarbeiding av forslag som du som kunde er nødt til å bekrefte før arbeidet blir utført – vi vil få en epost som bekrefter at denne er lest. Nekter du å betale denne vil forfall av faktura forløpe som vanlig og bli sent til inkasso. Dette for at bedriftens rettigheter og kostnader for arbeidstimer skal bli dekket.

 

Betaling og retur

Ved spesialbestillinger/»Custom made order» så er det ingen tilbakebetaling og retur på disse produktene

Priser
Alle våre priser er eksklusiv mva. Frakt vil tilkomme på varer og produkter.

Bestilling
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en bekreftelse pr e-mail med all informasjon. I tillegg mottar du en e-mail med informasjon fra posten når pakken har kommet fram og er klar for levering. Ved mindre varer som blir sendt med frimerker blir disse sendt direkte hjem til din postkasse.


Dine angre- og returrettigheter

Angrerett:
Varene som sendes fra RS Reklameskilt er spesialbestillinger. Alle varer tilvirkes ut fra kundens ønsker og behov, og kan derfor ikke returneres.

Andre:
Dersom du ønsker å avbestille varen(e) din(e), er det viktig at du tar kontakt med oss så snart som mulig, før vi setter dette ut i produksjon. Har du godkjent korrekturen/forslag på dekor,  og dette er satt ut i produksjon, kan du ikke avbestille varen(e) din(e).  Personer under 18 år må ha tillatelse fra foreldre/foresatte til å bestille. Uavhentede pakker som kommer i retur til oss blir belastet med et gebyr på kr. 350,- inkl. mva. Dette er for å dekke frakt til deg, tilbake til oss og ny sending til deg.

Mangler eller feil:
Dersom det skulle være mangler eller andre feil med sendingen, er det svært viktig at du tar kontakt snarest, slik at vi får rettet opp i dette

 

 

folgoss

Facebook RS Reklameskilt  Instagram RS Reklameskilt

_____________________________________________________________
Frakt | Kjøpebetingelser | Nettbutikk
 
visa8        mastercard5     paypal10     izettle     etsy-logo      Posten_priCMYKposC    bring_prirgbpos
 
RS ReklameSkilt AS | Bordalsvollan 7288 Soknedal, Norge | Tlf 919 91 500 | E-post: post@rsreklameskilt.no | Skype: rs.reklameskilt | Org.nr.: 996 520 579 MVA
 
Elegant Themes | Wordpress | Produsert av Ida L