Vi satser lokalt – gjør du?

Vi har et kjært forhold til nærområdet vårt hvor vi både driver vår bedrift og har våre venner og familie. Vi setter stor pris på de lokale bedriftene i området rundt oss som velger oss for oppdrag – og vi har flere ganger hatt gleden av å ha bedrifter fra Trondheim på besøk. Vi har tro på godt samarbeid med det som er lokalt og tar vare på våre gamle kunder så vel som at vi ønsker nye velkommen. Når en bedrift først har valgt oss og fått utarbeidet sitt oppdrag tar vi vare på både filer og ruller med folie til de kommer tilbake neste gang – da er det meste klart for å kunne effektivt utarbeide det de trenger per bestilling og ha kort leveringstid. På denne måten bevarer vi vår “one-of-a-kind” bedrifter og egenart som har en økonomisk fordel. Lokalt eide bedrifter bygger sterke miljøer ved å opprettholde levende bysentre, linking av naboer i et nett av økonomiske og sosiale relasjoner, og som bidrar til lokale formål. Sammenlignet med kjedebutikker, lokalt eide bedrifter resirkulerer en mye større andel av inntektene sine tilbake til den lokale økonomien, berikende hele samfunnet. Ved å satse lokalt skaper man mangfold, verner om sine egne interesser og behovene til våre lokale kunder som garanterer et bredere spekter av produkt valg.

Vi er mer enn bare en lokalbedrift som leverer skilt, dekor og reklame – vi er samarbeidspartnere og bygger oppunder nærområdets bedrifter!

……….. fagmøbler         midtregauldal         gildsettransport      aune      soknedalbakeri

.

renhold     Borerigg     aarhaugs     gauldalenergi

.

hanshusbil        huusbil        refseth       isoenergi      kiropraktorakutten

.

.

klevlandsutemiljø        kraftlaget      blomsterforretning       vitosko     okotech

.

     Støren Bilsenter       fagerbekk       visnesbakk       Budal Oppvekstsenter         klistremerker

.

bakkebo      bergstadenbygg    bjorgen     BroenRørservice      garnvik

.

gauldalgatebil     løhrevvs    malumbygg    nemotransport

.

     roestransport       smed     sirisalong     soknaelektro

.

innkjøpslaget    digre      størendekkservice     

.

       vb        havanar       strandveien

.

bakkebostaal        byggogfasade       DHbil

folgoss

Facebook RS Reklameskilt  Instagram RS Reklameskilt

RS ReklameSkilt AS | Bordalsvollan 7288 Soknedal, Norge | Tlf 919 91 500 | E-post: post@rsreklameskilt.no | Skype: rs.reklameskilt | Org.nr.: 996 520 579 MVA

Elegant Themes | Wordpress | RS Reklameskilt as